Accés al contingut Accés al menú de la secció
 

Material gràfic de la Setmana Bio

Faldilla_agro_1000

Guia gràfica de la Setmana Bio

En aquesta guia us presentem els diferents elements gràfics que han estat elaborats per identificar les actuacions incloses en la Setmana Bio per l'alimentació ecològica, i s'especifiquen les seves condicions d'ús.

Logotips

Podeu descarregar-vos junts els diferents logotips identificadors de la Setmana Bio per l'alimentació ecològica en un sol arxiu comprimit.

Cartells genèrics personalitzables

Els cartells genèrics personalitzables estan a disposició en format eps, pdf, word i jpg, i es poden personalitzar afegint un text propi dins de la pissarra.

Per fer-ho, necessitareu instal·lar-vos la tipografia Cheveuxdange al vostre ordinador, per poder escriure el vostre text personalitzat dins de l'espai de la pissarra, en color blanc.

La mida de la lletra i la llargada del text han de ser adequades a l'espai disponible de la pissarra.

Cartells temàtics

Els cartells temàtics estan a disposició en format eps, pdf, word i jpg, i es poden personalitzar afegint un text propi dins de la pissarra.

Hi ha quatre models diferents, en funció de les il·lustracions del cartell. Hi ha un model amb productes vegetals, un altre amb productes animals, un tercer amb productes transformats, i un altre relacionat amb la restauració.

Il·lustracions temàtiques

Les il·lustracions temàtiques estan a disposició en format eps, pdf i png.

Les il·lustracions que formen part de la imatge gràfica de tots els elements de la campanya, només poden ser utilitzats en el context de la Setmana Bio i sempre acompanyats del logotip identificador de la Setmana Bio. En cap cas s'han d'utilitzar fora d'aquest context.

Il·lustracions individuals

Les il·lustracions individuals estan a disposició en format eps, pdf i png.

Les il·lustracions que formen part de la imatge gràfica de tots els elements de la campanya, només poden ser utilitzats en el context de la Setmana Bio i sempre acompanyats del logotip identificador de la Setmana Bio. En cap cas s'han d'utilitzar fora d'aquest context.

Tipografia Cheveuxdange

Aquesta és la tipografia que s'ha d'utilitzar per escriure el vostre text personalitzat a les pissarres editables del cartells. També es recomana utilitzar-lo si es vol crear qualsevol material propi de promoció d'alguna actuació inclosa en el programa de la Setmana Bio.

Aquest arxiu s'ha d'instal·lar en el vostre ordinador, en el directori on hi han la resta d'arxius fonts.

Baners

Aquestes son les imatges, de diferents mides, que podeu utilitzar per fer un baner i vincular la vostra pàgina web cap a la pàgina web oficial de la Setmana Bio (http://pae.gencat.cat/setmanabio)

Codi QR

El codi QR, o codi de resposta ràpida, és un codi gràfic que els telèfons actuals són capaços de llegir, mitjançant aplicacions adequades, i que connecten automàticament amb una pàgina web determinada, en aquest cas, la de la Setmana Bio.

Aquest codi pot ser utilitzat en qualsevol element gràfic relacionat amb la Setmana Bio, com a enllaç al web de la Setmana Bio.


Data d'actualització: 05.03.2015