Accés al contingut Accés al menú de la secció
Producció agroalimentària ecològica  > Notícies  > La consellera Teresa Jordà ...
 
Dimarts, 16 d'octubre de 2018

La consellera Teresa Jordà presenta la VI Setmana Bio per l'alimentació ecològica

L’acte comptarà amb la participació de Dolores Raigón, catedràtica de la Universitat Politècnica de València especialitzada en la qualitat dels productes ecològics, i tres persones que exposaran les seves experiències en diferents àmbits de la producció ecològica


La consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Teresa Jordà, acompanyada per la directora general d’Agricultura i Ramaderia, Elisenda Guillaumes, presentarà, en roda de premsa aquest dijous 18 d’octubre de 2018, a les 18:30h a la seu del Departament d’Agricultura, la VI Setmana Bio per  l’alimentació ecològica, que tindrà lloc del 20 al 28 d’octubre i que compta  amb unes 250 activitats variades programades arreu del territori català.

A l’acte, hi participarà Dolores Raigón, que a més de catedràtica i investigadora de la Universitat Politècnica de València especialitzada en aliments ecològics, també és la presidenta de la Societat Espanyola d’Agricultura Ecològica. Raigón parlarà sobre la qualitat d’aquests productes i, posteriorment, es durà a terme una taula rodona, moderada per la periodista especialitzada en temes de nutrició, Núria Coll, que comptarà amb un productor de vinya i vi ecològic, un distribuïdor de productes eco, una professora de l’institut guanyador del premi Escola, Alimentació i Agricultura Ecològica de 2017, i la mateixa Dolores Raigón.

Les experiències d’aquests quatre persones en els àmbits de la producció, comercialització, educació i divulgació de la producció ecològica, així com l’àmbit de la gastronomia, representat per Núria Coll, reflectiran les cinc famílies d’activitats que conformen el programa de la Setmana Bio: xerrades divulgatives i tècniques, tastos de productes, activitats infantils, visites guiades a explotacions, menús especials a restaurants i altres propostes encaminades a fer conèixer de primera mà a totes les persones interessades què són la producció i els productes ecològics i quines són les seves particularitats i beneficis.

Consulteu el programa d'activitats: setmanabio.cat