Accés al contingut Accés al menú de la secció
Producció agroalimentària ecològica  > Notícies  > El DARP organitza un Matí ...
 
Dilluns, 27 d'agost de 2018

El DARP organitza un Matí d’Innovació en Ramaderia Ecològica

El proper 20 de setembre tindrà lloc a l’Escola Agrària Forestal de Santa Coloma de Farners un seminari tècnic sobre recerca en ramaderia ecològica en el que hi participaran centres de recerca, organitzacions professionals i empreses del sector.


El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP) promou des de l’any 2008, en el marc del Pla estratègic de Recerca, Innovació i Transferència agroalimentària de Catalunya, els Matins d’innovació agroalimentària. L’objectiu de la jornada sobre ramaderia ecològica que es celebrarà el proper dia 20 de setembre és conèixer, orientar i definir propostes d’activitats de recerca, innovació i transferència de coneixement necessàries de fomentar en aquest àmbit en base al que s’està treballant a Catalunya i les necessitats del sector. La dinàmica habitual dels matins d’Innovació inclou una part inicial on els membres de la taula de recerca exposen les línies de recerca actuals i els membres de la taula d’organitzacions professionals i empreses del sector exposen les necessitats existents. La segona part inclou un debat obert i recollida de propostes.

Aquesta jornada s’organitza amb la finalitat de fomentar la investigació en ramaderia ecològica per tal de millorar el coneixement tècnic-econòmic dels sistemes de producció ramaders ecològics.

La jornada és gratuïta però cal inscriure’s a través de la Bústia del PATT patt.daam@gencat.cat, indicant les vostres dades personals. També us podeu inscriure a través del servei de preinscripcions a jornades del PATT del portal Ruralcat: ruralcat.gencat.cat/preinscripcionspatt.

Més informació: Programa Matins d’Innovació: recerca en ramaderia ecològica