Accés al contingut Accés al menú de la secció
Producció agroalimentària ecològica  > Notícies  > Setmana Bio 2018: Obert el ...
 
Dimecres, 20 de juny de 2018

Setmana Bio 2018: Obert el període pels organitzadors d’activitats

La Setmana Bio per l’alimentació ecològica és un esdeveniment en el que es celebraran tot un conjunt d’activitats per tot el territori català, amb l’objectiu comú de promocionar i donar a conèixer la producció i alimentació ecològiques entre la població. El programa d’activitats serà molt variat i la seva proposta i organització anirà a càrrec de qualsevol persona o entitat interessada en aquest objectiu.


Setmana Bio 2018

Del 20 al 28 d’octubre se celebrarà la sisena edició de la Setmana Bio per l’alimentació ecològica, un esdeveniment impulsat per la Generalitat de Catalunya, a través dels departaments d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Ensenyament i Territori i Sostenibilitat, conjuntament amb l’Associació Vida Sana i que enguany comptarà amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona.

Totes les persones i entitats interessades en la producció i l’alimentació ecològica poden organitzar activitats per nodrir el programa de la Setmana Bio i donar-se a conèixer entre la població, sempre dins de l’objectiu global d’informar i difondre la producció i alimentació ecològica. Per facilitar l’organització, les activitats del programa s’agrupen en 5 famílies:

  • Visites a operadors ecològics
  • Activitats comercials
  • Activitats de divulgació
  • Restauració i gastronomia
  • Activitats a la comunitat educativa

 

L’objectiu és que els productors i elaboradors de productes ecològics, entitats i organitzacions interessades, administracions locals, escoles i centres docents, biblioteques, restaurants, minoristes, grans superfícies, etc., puguin organitzar aquella activitat que millor s’adeqüi a les seves necessitats i als objectius generals de la Setmana Bio.

Totes les activitats relacionades amb la comunitat educativa s’agruparan en la Setmana Bio a l’escola, que tindrà per objectiu donar a conèixer la producció agrària i l’alimentació ecològiques a la comunitat educativa, tant a l’alumnat com a les famílies. El dia 25 d’octubre també es lliuraran els guardons del Premi Escola, Agricultura i Alimentació Ecològica de l’edició d’enguany.

En aquesta edició, la Setmana Bio ha renovat totalment la seva línia gràfica i ha posat en marxa una nova plataforma  web, setmanabio.cat, que permetrà millorar la gestió i difusió del projecte i millorar l’experiència, tant dels organitzadors com dels participants en les activitats del programa.

Totes les persones i entitats interessades en organitzar activitats en el programa poden fer-ho a través de la pàgina web setmanabio.cat, que des del dia 4 de juny ja permet l’entrada de propostes al programa, que s’allargarà fins el proper 30 de setembre. A la pàgina es pot trobar tota la informació relativa als diferents tipus d’activitats que es poden organitzar, així com les condicions i el formulari d’inscripció, així com el material gràfic que es pot descarregar i utilitzar per la promoció i senyalització de les activitats.

Més informació: http://setmanabio.cat/

Contacte: info@setmanabio.cat