Accés al contingut Accés al menú de la secció
Producció agroalimentària ecològica  > Notícies  > El DARP organitza un viatge ...
 
Dijous, 26 d'abril de 2018

El DARP organitza un viatge tècnic al Sud de França per interessats en els conreus extensius ecològics

Del 13 al 15 de juny es visitaran explotacions de referència, camps d'assaig i empreses dedicades a la transformació que treballen amb herbacis extensius ecològics a la regió francesa de Provença


Des del 2012 el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació ha apostat per a la formació dels operadors ecològics de Catalunya a través del Simposi de Producció Agroalimentària Ecològica. A més, des de l'any passat, el Simposi es complementa amb un viatge tècnic a una regió de referència per tal que operadors ecològics, tècnics o altres interessats puguin conèixer directament com funcionen les explotacions/empreses de països capdavanters.

El Simposi del 2016 es va dedicar a la fructicultura ecològica, i el viatge es va realitzar el juny 2017 a la regió italiana de l'Emilia Romagna. El darrer Simposi, celebrat el 12 i 13 de desembre a Manresa es va dedicar als conreus herbacis extensius, i el viatge d'enguany serà els dies 13, 14 i 15 de juny a la regió francesa de la Provença.

En aquest viatge es té previst fer una visita a explotacions de referència dedicades a la producció de diferents conreus extensius ecològics, a empreses dedicades a la elaboració dels productes obtinguts i també a centres que tenen assaig experimentals.

El DARP es farà càrrec de les despeses del viatge en autocar. Els àpats i l’allotjament corren a càrrec dels assistents.

Consulta el programa d'aquest viatge:

Viatge tècnic al Sud de França sobre conreus extensius ecològics. Aix-en-Provence. 13, 14 i 15 de juny de 2018