Accés al contingut Accés al menú de la secció
Producció agroalimentària ecològica  > Notícies  > L’escola El Submarí Lila ...
 
Dijous, 19 d'octubre de 2017

L’escola El Submarí Lila acollirà la jornada de lliurament del Premi Escola, Agricultura i Alimentació Ecològica 2017

El proper dia 27 d’octubre, coincidint amb la Setmana Bio a l’escola, se celebrarà la jornada de lliurament de la V edició del Premi Escola, Agricultura i Alimentació Ecològica.


Presentació Premi Escola, Agricultura i Alimentació Ecològica

El proper dia 27 d’octubre, coincidint amb la Setmana Bio a l’escola, se celebrarà la jornada de lliurament de la V edició del Premi Escola, Agricultura i Alimentació Ecològica, promogut per l’Associació Vida Sana i la Generalitat de Catalunya a través del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, el Departament d’Ensenyament i el Departament de Territori i Sostenibilitat i en col·laboració amb la Xarxa d'Escoles per a la Sostenibilitat de Catalunya (XESC).

Seguint la iniciativa de l’any passat, la jornada es durà a terme al centre educatiu guardonat amb el primer premi en l’última edició del concurs: El Submarí Lila, d’El Milà. Aquí, els assistents tindran l’oportunitat de conèixer de primera mà el projecte escolar De la llavor al plat, caracteritzat per l’ús dels espais exteriors com a entorns d’aprenentatge. Després de la presentació i visita als espais del projecte, es realitzarà l’acte oficial de lliurament dels premis en el que es donaran a  conèixer els guanyadors i finalistes d’aquest any. L’acte de lliurament estarà liderat pels representants dels tres departaments de la Generalitat i de l’Associació Vida Sana i inclourà una presentació dels projectes guanyadors d’enguany.


Font: mamaterra.info