Accés al contingut Accés al menú de la secció
Producció agroalimentària ecològica  > Notícies  > Triomf del projecte Nens Sans ...
 
Dilluns, 10 de juliol de 2017

Triomf del projecte Nens Sans per portar l'alimentació ecològica a les escoles murcianes

El projecte audiovisual Nens Sans, impulsada per ASAJA Múrcia, que està integrat per una pàgina web pedagògica i un video informatiu sobre l'alimentació ecològica, ha tingut un gran èxit per la seva originalitat i ha estat molt bé rebut, ja que té un component molt educatiu.


Segons ha explicat el Secretari General d'ASAJA Múrcia, Alfonso Gálvez Caravaca, “estem molt satisfets de l'excel·lent rebuda que ha obtingut tant el video, com la mateixa pàgina web (www.niñossanos.es) , i ens agradaria també agrair la col·laboració que ens ha brindat tant l'empresa Mr. Orgànica com el Consell d'Agricultura Ecològica de la Regió de Múrcia, així com els Supermercats Gran Bibio, Planters BabyPlant, l'empresa Toñifruit, etcètera. Aquest video pot visualitzar-se descarregant-se directament del web esmentat anteriorment”.

A més, el titular d'ASAJA Múrcia ha indicat que amb “aquest tipus d'iniciatives el nostre gran objectiu és crear consciència d'alimentació ecològica per part dels més petits. Aquest és, sense cap dubte, el nostre gran objectiu actualment, i esperem aconseguir-ho a través d'eines com les assenyalades anteriorment”.

Durant la presentació d'aquesta campanya, el titular d'ASAJA Múrcia va explicar que el programa "Niños Sanos" ha estat “molt positiu i enriquidor, i ens ajuda, a continuar treballant per educar els nens amb aliments saludables com són les nostres fruites i hortalisses”

El projecte "Niños Sanos" està finançat per la Unió Europea, el Ministeri d'Agricultura i Pesca, Alimentació i Medi Ambient, al costat de la Comunitat Autònoma de Múrcia, i s'emmarca dins de les mesures d'acompanyament incloses en el Pla de Consum de Fruita i Verdura a les Escoles de la Regió de Múrcia.


Font: agroinformacion.com | 27/06/2017