Accés al contingut Accés al menú de la secció
 

Simposis de Producció Agroalimentària Ecològica

Cartell_simposi_generic

Des de fa uns anys, la societat catalana, de la mateixa manera que la resta de països europeus, manifesta una major voluntat de consumir aliments produïts en harmonia amb el medi ambient, de proximitat i d’alta qualitat. Aquesta tendència, acompanyada d’un interès ferm per part d’alguns productors catalans, s’ha traduït en un creixement de la producció ecològica a casa nostra. Malgrat això, encara hi ha sectors que tenen moltes mancances tècniques que poden comprometre el seu desenvolupament futur i la consolidació dels productors i empreses que hi aposten, aspecte indispensable per assegurar un medi rural sostenible i viu. És per aquest motiu que el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP), amb la col·laboració de diverses universitats i centres de recerca catalans, promouen el Simposi de produccions agroalimentàries ecològiques.

 

L’objectiu d’aquests Simposis és la transferència d’informació tècnica d’actualitat i d’interès al sector, amb la participació de diversos experts en la matèria de Catalunya, Espanya i Europa, així com un lloc de trobada i d’intercanvi d’experiències per a tots els professionals relacionats amb la producció ecològica del nostre país.

 

Amb la intenció de poder complementar el Simposi, des de l’edició de 2016 es realitza amb un viatge tècnic relacionat amb la mateixa temàtica que s’ha dedicat el Simposi. Està adreçat a tots aquells productors i tècnics  que vulguin veure directament com funcionen altres.