Accés al contingut Accés al menú de la secció
Producció agroalimentària ecològica  > Formació  > Postgraus / Màsters  > Màsters en Agroecologia i en Agricultura i Ramaderia Ecològiques (UNIA)
 

Màsters en Agroecologia i en Agricultura i Ramaderia Ecològiques (UNIA)

logo_UNIA

 

 

 

 

 La Universitat Internacional d'Andalusia coordina dos programes de màster relacionats amb la producció agroalimentària ecològica:

  • Màster oficial en Agroecologia, un enfocament per a la sostenibilitat rural. La Universitat Internacional d'Andalusia, amb la col·laboració de la Universitat de Còrdova i la Universitat Pablo d'Olavide, imparteixen aquest màster amb l'objectiu primordial de formar investigadors i docents d'alt nivell en Agroecologia. Les metodologies d'anàlisi i acompanyament participatiu de processos de transició agroecològica són una part fonamental d'aquest màster, que posseeix una trajectòria que el converteix en una referència internacional científica des de que es va iniciar l’any 1996. Aquest màster continua, doncs, enfortint una mirada i una praxi crítica i complexa sobre els sistemes agroalimentaris i les formes de transició social agroecològica a través de les formes d'acció social col·lectiva i les polítiques públiques.

 

  • Màster oficial en Agricultura i Ramaderia Ecològiques.  La Universitat Internacional d'Andalusia, amb la col·laboració de la Universitat Pablo d'Olavide, ofereix aquest màster que té una marcada orientació professional. El màster aborda la formació des de un enfocament multidisciplinari, i per aquest motiu el títol atorgat és de gran valor per a àmbits professionals tan diversos com són els sistemes de producció sostenible, especialment en producció ecològica, el desenvolupament rural, la planificació territorial, la conservació d'espais naturals i altres activitats relacionades amb la sostenibilitat agrària.

 

Data d'actualització: 06.09.2017