Accés al contingut Accés al menú de la secció
 

Jornades tècniques de transferència tecnològica i formació

PATT

El Departament elabora anualment el Pla anual de transferència tecnològica (PATT). El PATT inclou actuacions de l’àmbit de la recerca i la investigació -les anomenades activitats continuades- i de l’àmbit de la divulgació i la transferència de coneixements tècnics i de gestió -anomenades activitats puntuals. Dins les activitats puntuals s’inclouen les jornades tècniques, seminaris tècnics i jornades de camp.

Pots consultar l’agenda de les properes activitats i esdeveniments relacionats amb agricultura, ramaderia, pesca, alimentació i medi natural, on s’inclouen aquelles relacionades amb la producció agrària ecològica.

Durant l’any 2018 hi ha previstes 106 activitats relacionades amb la producció agrària ecològica arreu del territori català. Pots consultar-les en el següent enllaç.


El PATT a la teva bústia

patt_bústia

 

 

 

 

 

Amb aquest servei podràs rebre puntualment els programes de les jornades tècniques del Pla Anual de Transferència Tecnològica (PATT) relacionades amb la producció agrària ecològica.

Per rebre aquesta informació només és necessari “Donar-te d’alta” i indicar el teu nom i cognoms, correu electrònic i seleccionar la casella “Producció agrària ecològica” o qualsevol altre sector que sigui del teu interès. En qualsevol moment et podràs donar de baixa o modificar la teva selecció de sectors a través de la icona “Modificar les dades”.

Per qualsevol dubte o informació pots posar-te en contacte amb explotacio@ruralcat.net.


Data d'actualització: 08.03.2018