Accés al contingut Accés al menú de la secció
 

Enllaços relacionats

Internacional

The World of Organic Agriculture

 

Anualment es publica un estudi sobre la situació mundial de la producció agroalimentària ecològica, editat conjuntament per l'Institut de Recerca de l'Agricultura Ecològica (FiBL) i la Federació Internacional de Moviments d'Agricultura Ecològica (IFOAM).

Aquest estudi inclou contribucions dels representants del sector ecològic de tot el món i ofereix estadístiques completes de l'agricultura ecològica que inclouen les superfícies sota maneig ecològic, el nombre d'explotacions i la informació específica sobre l'ús del sòl en els sistemes ecològics. El llibre també conté informació sobre el mercat mundial d'aliments orgànics, els últims avenços en la certificació, normes i reglaments i idees sobre la situació actual i les noves tendències per a l'agricultura ecològica per regió geogràfica.

Aquest projecte és recolzat financerament pel Centre de Comerç Internacional (CCI), la Secretaria d'Estat Suïssa per a Assumptes Econòmics (SEC) i Nürnberg Messe, els organitzadors de la fira BioFach.

Aquest estudi i les edicions d'anys anteriors es poden descarregar des de l'apartat FiBL Publications on es redirecciona a la pàgina d'Organic eprints (arxiu internacional de dades obertes sobre la recerca en agricultura i alimantació ecològiques).

Data d'actualització: 15.02.2018