Accés al contingut Accés al menú de la secció
 

Europa

En aquest apartat es recullen estadístiques a nivell europeu sobre la producció agroalimentària ecològica (PAE) que permeten fer comparacions entre països i regions. També es recullen informes que analitzen la situació de la PAE des de diferents punts de vista i informes amb les dades oficials de la PAE a diferents països de la Unió Europea.


------------ UNIÓ EUROPEA ------------

 

Infografia interactiva sobre la producció ecològica a la Unió Europea

IFOAM_InfografiaInteractiva

En el següent enllaç pots trobar una infografia interactiva amb les darreres dades disponibles a nivell europeu referents a la superfície i nombre d'operadors dels diferents països així com dades referents al mercat de productes ecològics. 

Aquesta infografia ha estat elaborada per IFOAM - EU Group, amb dades recollides pel FiBL i amb el co-finançament de la Comissió Europea.

 

Estadístiques de la producció agrària ecològica a la Unió Europea

logo_eurostat

Secció d'Eurostat, la pàgina web de l'Oficina Europea d'Estadística, amb les dades oficials de producció agrària ecològica dels diferents països europeus, tant a nivell agrícola com ramader. S'inclouen bases de dades de diferents sectors i també gràfiques i mapes explicatius que ens ajuden a conèixer millor la situació de la producció ecològica a la Unió Europea.

 

La Bio dans l'Union Europeenne

2016_La_Bio_Dans_UE

En aquest document de l’agència francesa per al desenvolupament i la promoció de l'agricultura ecològica (Agence Bio) es fa un exhaustiu anàlisis sobre la producció  i l’alimentació ecològica als diferents països de la Unió Europea. A partir de dades oficials de diferents fonts, s’analitza la situació i l’evolució de la producció agrària ecològica als diferents països analitzant diferents aspectes com la superfície que es dedica a aquest tipus de producció, el nombre d’operadors, el sistemes de distribució, l’evolució del mercat o les polítiques publiques per afavorir l’alimentació ecològica

 

Infografies de la producció ecològica a la Unió Europea

InfografiaUEAE

En els següents enllaços pots consultar diferents infografies elaborades per la Comissió Europea que de manera visual ajuden a conéixer més sobre diferents aspectes relacionats amb la producció ecològica.

 

Informes de la Comissió Europea sobre la producció ecològica

Logo_Comissio_Europea

En aquest apartat s'inclouen informes sobre la situació de la producció ecològica a la Unió Europea elaborats per la DG d'Agricultura i Desenvolupament Rural de la Comissió Europea.

 

----------------- FRANÇA ----------------

 
 

----------------- ITÀLIA -----------------

 

Bio in cifre

Italia_BioInCifre

Recull d'estadístiques sobre la producció ecològica a Itàlia realitzada pel Sistema d'Informazione Nazionale sull'Agricultura Biologica (SINAB). 

 

-------------- REGNE UNIT --------------

 

Organic farming statistics

UK_National_Statistics

Aquesta publicació informa de les estadístiques anuals de la producció agroalimentària ecològica al Regne Unit. L'elabora el Department for Environment, Food & Rural Affairs del govern del Regne Unit.

 
Data d'actualització: 01.02.2018