Accés al contingut Accés al menú de la secció
Impacte gràfic de l'apartat web de la producció agroalimentària ecològica

Últimes notícies del recull de premsa

 
 • Nissaga de pagès: dels pesticides a l’ecologia (01.12.2016)
  La família Presas, amb finca a Abrera, ha reinventat l’ofici de pagès per poder preservar-lo
 • Les comarques gironines lideren la producció estatal d'ous ecològics (30.11.2016)
  Les dades del Ministeri d'Agricultura revelen que Girona va ser la província amb més caps de gallines ponedores l'any 2015, un total de 26.400 · La demarcació també és una de les principals productores de pollastres ecològics de l'Estat
 • El CAECV, un comitè que avança (28.11.2016)
  La primera edil de Carlet va confessar a nivell personal ser “consumidora de productes ecològics” i va recalcar en l'àmbit professional “la importància que suposa per a la seva localitat la presència del Comitè i el bon treball que estaven desenvolupant des del CAECV en benefici d'operadors i consumidors”.
 • Líders del sector ecològic demanen una normativa que doni suport al desenvolupament del sector (25.11.2016)
  Els líders del sector de l’alimentació ecològica han fet una crida a les institucions de la UE, perquè arribin a un acord sobre un nou reglament que faciliti el desenvolupament de la producció ecològica i contribueix a l’èxit d’aquest sector. Més de 140 persones procedents de 18 països es van reunir a Sevilla, a la 4a Conferència d'elaboració ecològica, organitzada per la IFOAM UE i Ecovalia, per discutir el futur dels aliments ecològics.
 • Més de 180 indústries ecològiques europees debaten el present i el futur del sector a Sevilla (25.11.2016)
  Sevilla acull la quarta edició de la Conferència Europea d'Elaboració de Productes Ecològics, l'esdeveniment europeu més important per a la indústria ecològica i sectors afins, organitzada per IFOAM EU i Ecovalia.

Comunicats del portal de la Producció agroalimentària ecològica