Accés al contingut Accés al menú de la secció
Producció agroalimentària ecològica

Últimes notícies del recull de premsa

 

Comunicats del portal de la Producció agroalimentària ecològica

 
  • Setmana Bio 2018: Obert el període pels organitzadors d’activitats (20.06.2018)
    La Setmana Bio per l’alimentació ecològica és un esdeveniment en el que es celebraran tot un conjunt d’activitats per tot el territori català, amb l’objectiu comú de promocionar i donar a conèixer la producció i alimentació ecològiques entre la població. El programa d’activitats serà molt variat i la seva proposta i organització anirà a càrrec de qualsevol persona o entitat interessada en aquest objectiu.
  • Publicat el Reglament (UE) 848/2018 sobre producció ecològica i etiquetatge dels productes ecològics (14.06.2018)
    La nova normativa europea de producció ecològica que s'aplicarà a partir de l'1 de gener del 2021 ja ha sigut publicada al diari oficial de la Unió Europea amb el títol següent: Reglament (UE) 2018/848 del Parlament Europeu i del Consell, de 30 de maig de 2018, sobre producció ecològica i etiquetatge dels productes ecològics i pel qual es deroga el Reglament (CE) 834/2007 del Consell.
  • Productors i tècnics catalans estan realitzant un viatge tècnic al sud de França relacionat amb conreus herbacis extensius ecològics (14.06.2018)
    El Departament d’Agricultura ha organitzat un viatge destinat a productors i tècnics interessats en conèixer finques ecològiques de cereals i lleguminoses a la regió francesa de Provença, una de les zones productives de referència en aquest tipus de produccions. A més també es visitaran camps d'assaig experimentals i empreses dedicades a la transformació d’herbacis extensius ecològics.