Accés al contingut Accés al menú de la secció

Últimes notícies del recull de premsa

 
 • Augment del boví ecològic a Huelva (23.05.2017)
  L'aposta creixent dels ramaders de Huelva pel compromís amb el medi natural i la producció de carn amb el segell de la màxima qualitat és, per tant, segons el parer del delegat territorial d'Agricultura, Pesca i Desenvolupament Rural, Pedro Pascual Hernández, "inqüestionable", ha informat la Junta en una nota
 • El pla de cinc punts de Dinamarca perquè tots els seus aliments siguin orgànics el 2020 (23.05.2017)
  El govern danès va donar a conèixer el seu pla de treball amb un total de 67 punts, els que seran les directrius per a la transició orgànica. La idea és duplicar aquest tipus de cultius per a 2020, invertint per a això 60.8 milions de dòlars en forma de subsidi i suport per a productors ecològics.
 • Carrefour no para i estrena el seu primer supermercat bio a Espanya (22.05.2017)
  La cadena gal·la inaugura al nostre país un nou model comercial que ofereix més de 1.800 referències de productes bio.
 • BIOCULTURA BCN Prop de 74.000 persones. Alegria eco en el Palau Sant Jordi (22.05.2017)
  La 24a edició de BioCultura BCN, fira de productes ecològics i consum responsable, va tancar les seves portes en el Palau Sant Jordi amb un nou èxit en el que incumbeix al nombre de visitants (unes 4.000 persones més que l'any passat) i al d'expositors (un 15% més).
 • Pirinat Carn de confiança (19.05.2017)
  Pirinat és una empresa catalana que produeix carn ecològica de vedella, porc, xai i pollastre. Els animals reben una alimentació a base de les pastures de les muntanyes, de la llet materna i un suplement de cereal ecològic. Van passar per BioCultura BCN i entrevistem els seus responsables.

Comunicats del portal de la Producció agroalimentària ecològica